Content Moderator(Malyalam & Hindi)

Job Description

Salary Range :

Rs. 15000 - Rs. 30000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :

12th Pass

Work Arrangement :

Work From Office

Gender Preference :

Both male and female can apply

Skills Requirement :

No predefined skills necessary

Experience Requirement :

Fresher

Location :

BTM Layout

Working Hours :

9:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info

Create Engaging And Original Written Content Tailored To Specific Audiences. Edit And Proofread Materials To Ensure Clarity, Grammar, And Consistency. Collaborate With Teams To Align Content With Branding And Marketing Strategies.

More info about Content Moderator(Malyalam & Hindi) Job :

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Foiwe Info Global Solutions Pvt Ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Foiwe Info Global Solutions Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Foiwe Info Global Solutions Pvt Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Silk Board, bengaluru.

8. What are the timings of this job?
Ans. Foiwe Info Global Solutions Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 9:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
Share Share
Buy Now

Remote Question and Answer

Virtual Assistant Question and Answer

Content Moderator Question and Answer

Customer Service Question and Answer

Video Game Tester Question and Answer

Apply Now →